آیا تنها سهمیه لیگ برتری ورزش بانوان از استان خارج می‌شود؟

داستان نبود حامی مالی داستان پر غصه ای است که موضوع همیشگی محافل ورزشی استان بوده و این نقیصه همواره به عنوان دردی پیکر رنجور ورزش و استعداد نخبگان ورزشی را آزرده است. به دلیل نبود نسخه ای ثابت و شفابخش هر تیم و باشگاهی در هر فصل بنا بر شرایط خود را آویزان و وبال شخص و شرکت و کارخانه و صنعتی می‌کند که در تیم فوتبال بانوان کردستان حاضر در لیگ برتر خارج از این قاعده نیست.

ایستا

داستان نبود حامی مالی داستان پر غصه ای است که موضوع همیشگی محافل ورزشی استان بوده و این نقیصه همواره به عنوان دردی پیکر رنجور ورزش و استعداد نخبگان ورزشی را آزرده است. به دلیل نبود نسخه ای ثابت و شفابخش هر تیم و باشگاهی در هر فصل بنا بر شرایط خود را آویزان و وبال شخص و شرکت و کارخانه و صنعتی می‌کند که در تیم فوتبال بانوان کردستان حاضر در لیگ برتر خارج از این قاعده نیست.
راه یاب ملل، زارع باتری، وچان و کانی اسامی این تیم تنها در سال‌های اخیر بوده که گردانندگان آن با تلاش فراوان به طرق مختلف تلاش کرده‌اند -در میان بی تفاوتی محض مسوولان دولتی – این خیمه شور و شوق بانوان را سرپا نگه دارند. فصل جاری لیگ برتر فوتبال بانوان برای بانوان کردستان و سهمیه استان تفاوتی با فصل‌های گذشته نداشت و این بار شرکتی با صبغه تولید ماشین آلات سنگین تحت عنوان شرکت ایستا در قامت فرشته نجات فوتبال بانوان عرض اندام کرد. قرارداد ها و قول قرارهای مابین طرفین یعنی شرمین رحمتی چهره‌ی نام آشنای یک دهه اخیر فوتبال بانوان استان به عنوان مدیرعامل و همه کاره این تیم و سلیم زاده مدیرعامل ایستا هیچ وقت رسانه ای و شفاف سازی نشد و علاقمندان آنچه را مدنظر داشتند استمرار فعالیت این تیم بود و کسی نمی‌دانست و نمی‌داند این شرکت در چه چارچوبی و چگونه به عنوان حامی مالی و اسپانسر تیم لیک برتری بانوان کردستان شده است!؟
تیم ایستا اول فصل را هر چند با به خدمت گرفتن چند بازیکن سرشناس با دو برد پرگل آغاز کرد اما در ادامه با قبول چند شکست پیاپی سلیم زاده مدیرعامل ایستا را مجبور کرد با برکناری فاطمه صادقی سرمربی سنندجی تیم، ایراندوست یکی از سرشناس‌ترین مربیان کشور را در رأس کادر فنی قرار دهد هر چند با حضور این مربی نیز در پایان نیم فصل نتواست عنوانی بهتر از چهارم را کسب کند.
هر چه زمان سپری می‌شد نقش و اثرگذاری رحمتی و صادقی و حتی بازیکنان بومی تیم کم رنگ می‌شد و در حالی که سایر تیم‌ها در تعطیلات نیم فصل در اندیشه تقویت تیم شأن هستند اما در عصرگاه جمعه هفتم تیرماه اخبار غیر رسمی و ناخوشایندی از آینده اداره این باشگاه در محافل مختلف ورزشی دهان به دهان گشت.
آنچه شنیده و گفته می‌شود و تا زمان نگارش این مطلب صحت و سقم آن رسماً تأیید و تکذیب نشده اینکه گویا امتیاز این تیم به شرکت ایستا واگذار شده و این شرکت که در ابتدا تحت عنوان اسپانسر به عرصه وارد شده بود با قراردادی که با رحمتی و احتمالاً یکی دو نفر دیگر در پشت پرده منعقد کرده توانسته با زیرکی خاصی در واقع مالک باشگاه و صاحب امتیاز شود.
بر اساس شنیده ها در ابتدای فصل طبق قراردادی که رحمتی با سلیم زاده اسپانسر این تیم منعقد شده است 90 درصد سهام تیم به شرکت ایستا واگذار شده و 10 درصد باقی مانده هم در اختیار رحمتی می‌باشد که ارزش این قرار داد 13 میلیارد و 500 میلیون تومان می‌باشد. شرکت ایستا حامی مالی متعهد شده تیم با نام کردستان در مسابقات حضور پیدا کند و تمرینات و مسابقات نیز در سنندج برگزار شد در ازای آن 900 میلیون تومان بدهی فصل گذشته این تیم و همچنین هزینه قرارداد کادر فنی و بازیکنان این فصل تیم را تقبل نماید (تا کنون بدهی فصل گذشته و حدود 30 درصد قرار تیم را پرداخت کرده است)
طبق این قرارداد رحمتی که 10 درصد سهام تیم را در اختیار دارد به عنوان مدیر اجرایی متعهد شده بود که ظرف سه ماه موسسه فرهنگی ورزشی به نام ایستا را در اداره ثبت اسناد به ثبت برساند و در کنار آن هم تمام شرایط را برای برگزاری مسابقات که تیم میزبان است فراهم کند که گویا در زمینه ثبت موسسه کوتاهی کرده به همین علت حامی مالی و صاحب 90 درصد سهام تیم خواستار کناره‌گیری وی از مدیر اجرایی شده است.
این روال تا نیم فصل مسکوت می‌ماند اما در تعطیلات نیم فصل و در جلسه ای با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، رییس هیأت فوتبال، مدیرعامل ایستا و رحمتی چند نفر دیگر در هفتم دی ماه برگزاری می‌شود و سلیم زاده مدیرعامل ایستا با قاطعیت تداوم حمایتش را منوط به کناره گیری رحمتی از مدیر عاملی می‌کند و رحمتی هم که در ابتدای فصل پای قرارداد مالی تمام اعضای تیم را به ارزشی حدود ۱۰ میلیارد تومان را امضا کرده بود ناچار به استعفا می‌شود.
عدم شفافیت در قرارداد اولیه و عدم مشورت و استفاده از نظرات کارشناسان مسائل حقوقی داستان را به گونه ای رقم می‌زند که اسپانسر فرصت طلب تلاش‌های بیش از یک دهه خود رحمتی و سایرین را به سادگی صاحب می‌شود و به قول معروف آش را با جاش صاحب می‌شود.
داستان مضحک حامی مالی فوتبال بانوان کردستان به این نتیجه منتج می‌شود که با دخالت مدیرکل و واحد‌های حقوقی مدیرعامل ایستا متعهد می‌شود این تیم نیم فصل پیش رو و فصل آینده با نام کردستان در لیگ برتر شرکت کند و بعد از آن هم در صورتی که حامی مالی قصد فروش سهام را داشته باشد نفرات بومی در اولویت هستند و اگر کسی در استان پیدا نشد امتیاز تیم را خریداری کنند امتیاز به خارج از استان واگذار می‌شود.
چندین بار با رحمتی جهت تنویر افکار عمومی و توضیحات کامل‌تر تماس گرفتیم اما متأسفانه موفق به برقراری تماس نشدیم.
باید به حال ورزش استان و فوتبال استان گریست که چنین سرمایه ای به دلیل عدم حمایت مسوولان دولتی و خصوصی استان طعمه سایر استان‌ها می‌شود. قطعاً باید مسئولین استانی و نهاد های مرتبط به موضوع ورود کنند و اجازه ندهند این سرمایه و فرصت ارزشمند این چنین به سادگی از دست برود

لینک کوتاه خبر:

http://bahez.com/?p=11753

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

آخرین اخبار