سه مدال کردستانی ها از مسابقات دوومیدانی غرب آسیا

رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی غرب آسیا با کسب۲مدال طلا و یک مدال نقره برای ورزشکاران کردستانی به پایان رسید.

دوومیدانی

به گزارش پایگاه خبری به هیز نیوز، پنجمین دوره رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی غرب آسیا به مدت ۴ روز به میزبانی بصره در کشور عراق برگزار شد که کردستان ۲ نماینده در این مسابقات داشت .
در بخش بانوان کژان رستمی دونده مطرح کردستانی در در ماده ۴در ۴۰۰ متر در ترکیب تیم ملی حضور داشت توانست با ثبت زمان ٣:۴۶.٧٢ دقیقه ضمن کسب مدال طلا این دوره از مسابقات رکورد ملی این ماده را ارتقا دهند، کژان در دو ۴۰۰ متر نیز با ثبت زمان ۵۶.۵۴ ثانیه در جایگاه دوم قرار گرفت و مدال نقره این رقابت‌ها را به دست آورد.
در بخش آقایان سید امیز زمانپور دیگر نماینده کردستان در این مسابقات در ماده ۵۰۰۰ متر موفق شد با ثبت زمان ١۴:۴۶.٧۴ دقیقه عنوان نخست و مدال ارزشمند طلا را برای کردستان به ارمغان آورد.

لینک کوتاه خبر:

http://bahez.com/?p=11313

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

آخرین اخبار