11 مدال رنگارنگ شناگران کردستانی در جشنواره منطقه ای

شنا

به گزارش پایگاه خبری به هیز نیوز، جشنواره شنای مناطق شمال کشور با حضور 185 شناگر در قالب ۲۳ تیم از استان‌های منطقه شمال به میزبانی زنجان برگزار شد و تیم ۶ نفره شنا کردستان با در رده سنی 12-11 سال موفق به کسب 2 مدال طلا، 5نقره و 4 مدال برنز شد.
در نتایج انفرادی این مسابقات «کارن عبدالهی» در ماده های ۲۰۰ متر آزاد، ۲۰۰ متر مختلط انفرادی، ۱۰۰ متر آزاد و ۱۰۰ متر پروانه صاحب چهار مدال نقره شد،کیان خواشی در ماده ۵۰ متر آزاد و ۱۰۰ متر کرال پشت کسب صاحب دو نشان برنز شد و مارتیا عبدی با کسب مقام سوم در ماده ۵۰ متر پروانه به یک مدال برنز دست پیدا کرد.
تیم شنا کردستان با ترکیب کارن عبداللهی، مارتیا عبدی، کیان خواشی، آرتا روشنایی، سوشیان عبادی و آروین زندی در ماده ۵۰*۶ متر آزاد و ۵۰*۴ متر مختلط تیمی مقام اول و در ماده ۵۰*۴ متر پروانه تیمی جایگاه دوم و در ماده ۵۰*۴ متر قورباغه تیمی عنوان سوم را بدست آوردند.
مربیگری شناگران کردستانی در این جشنواره برعهده احسان سیار و ساسان مرادی بود.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *