به گزارش پایگاه خبری به هیز نیوز ،رقابتهای مویتای قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی جوانان به منظور حضور در مسابقات المپیک آسیایی بحرین به مدت 4 روز در تهران برگزار شد.
مسابقات مویتای قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی جوانان با حضور 270 ورزشکار در قالب 33 تیم از 31 استان کشور در تهران برگزار شد که تیم کردستان با 10 نماینده (6 نفر در بخش پسران و 4 نفر در بخش دختران ) در این رقابتها حضور پیدا کرد.
در وزن 57- کیلوگرم سارو مرادویسی با شکست تمام حریفان به مقام اول و مدال طلا رسید، در بخش بانوان وزن 48- کیلوگرم روژان بهنامی عنوان نخست را کسب کرد و شیان کسنزانی در وزن 51- کیلوگرم مقام سوم و مدال برنز را به دست آورد.
گفتنی است؛ سرمربیگری تیم اعزامی استان کردستان در بخش آقایان بر عهده یادگار خالدی و مربیان حسین کرمی و پیامملکمحمدی و در بخش بانوان نیز میترا شهسواری و آرینا کدخدایی بود.
تیم ایران با 6 نفر پسر و 6 نفر دختر در مسابقات المپیک آسیایی جوانان مویتای که اوایل آبانماه امسال در بحرین برگزار میشود، حضور خواهد داشت.
- برگ نخست
- درخشش مویتایکاران کردستانی در انتخابی تیم ملی
- شنبه 6 اردیبهشت 1404
- 8:58 ق.ظ
- بدون نظر
- کدخبر:12039
- حوزه: رزمی, موای تای
درخشش مویتایکاران کردستانی در انتخابی تیم ملی
مویتای کاران کردستانی در رقابتهای انتخابی تیم ملی جوانان موفق به کسب 2 مدال طلا و یک مدال برنز شدند.

لینک کوتاه خبر:
http://bahez.com/?p=12039


- برچسب ها: موی تای کردستان, ورزش کردستان


پربحث ترین ها
