جامعه ورزش چشم انتظار تعیین تکلیف مدیریت ورزش استان

با استقرار دولت چهاردهم و معرفی آرش لهونی به عنوان اولین استاندار این دولت، به رسم مرسوم چنین شرایطی رایزنی و پیگیری‌ها برای تغییر و تحولات و چینش مدیران جدید در دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف در دستور مراجع موثر و تصمیم گیر قرار گرفت.

ساخنمان ورزش

با استقرار دولت چهاردهم و معرفی آرش لهونی به عنوان اولین استاندار این دولت، به رسم مرسوم چنین شرایطی رایزنی و پیگیری‌ها برای تغییر و تحولات و چینش مدیران جدید در دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف در دستور مراجع موثر و تصمیم گیر قرار گرفت.
دستگاه ورزش استان نیز از جمله دستگاه‌هایی بوده و هست که قاعدتاً در صف تغییر در رأس آن مورد انتظار است و شاید هم انتظار می‌رفت که تغییر مدیری این دستگاه خیلی زودتر از مابقی بخش‌ها صورت می‌گرفت اما سرعت کند و لاک پشتی تغییر مدیران در سطح استان به گونه ای بوده که عدم تغییر رأس ورزش استان تا حدود بسیاری موجه تلقی می‌شود.
در حالی که حدود ۸ ماه از حضور استاندار جدید در استان می‌گذرد اما همچنان غلام ویسی بر مسند بالاترین سطح مدیریت ورزش استان قرار دارد. با وجود آنکه ثبات مدیریت همواره به عنوان یک اصل مدیریتی بر موفقیت هر سازمانی تأثیر مستقیم دارد اما این اصل زمانی می‌تواند اثربخشی خود را داشته باشد که شخص مدیر از تثبیت خود آگاه و مطمئن باشد تا با خیالی آسوده اهداف و برنامه های سازمانش را پیش ببرد.
وضعیت حاکم بر مدیریت ورزش استان به گونه ای است که نه مدیرکل فعلی از ابقا و تثبیتش اطمینان خاطر دارد و نه به طور محسوس از سوی استانداری و وزارت اقدامی برای جایگزینی وی وجود دارد و این شرایط بدترین وضعیت برای تمام سطوح و بخش‌های ورزش استان اعم از ادارات شهرستان‌ها، هیأت ها و ورزشکار و مربی و داور است و قطعاً شروع سال جدید با این شرایط مبهم همچنان ورزش استان را ناامید از درخشش و عرض اندام در میادین بین‌المللی نگه می‌دارد.
علیرغم اینکه چند ماه پیش از چند گزینه همچون هیرش رضایی معاون اسبق ورزش و جوانان اداره کل و کارمند آموزش و پرورش، فرزاد خاکی معاون فعلی توسعه ورزش قهرمانی، هادی کاظمی رییس اداره ورزش همگانی، سایه میر صادقی معاون سابق توسعه ورزش قهرمانی و فرشید جهان بین معاون سابق کمیته امداد و مدیرعامل باشگاه آبیدر برای مدیرکلی ورزش و جوانان نام برده شد و حتی گفته می‌شود یکی دو نفرشان برای مصاحبه هم عازم وزارت هم شده‌اند اما در عمل هیچ خبر موثقی برای انجام جابجایی وجود ندارد.
جدال بر سر گزینه درون یا برون سازمانی یکی از چالش‌های این روزهای تعیین تکلیف مدیریت ورزش استان است و با توجه به اینکه وزیر ورزش و جوانان صراحتاً اولویت بر گماردن نیروهای خود وزارت در رأس ورزش استان‌ها تاکید دارد شاید دایره انتخاب را محدود تر و ساده تر کند هر چند شنیده ها حاکی از آن است استانداری و ستاد دکتر پزشکیان در استان همچنان بر معرفی مجموعه اداری ورزش استان اصرار دارند. با عنایت بر اینکه هیرش رضایی به عنوان مطرح‌ترین و پر شانس‌ترین گزینه برون سازمانی چندی پیش در خود آموزش و پرورش عهده دار مسوولیت یکی از نواحی سنندج شد شاید بتوان گفت که گزینه های درون سازمانی نفس راحتی کشیدند.
گفته می‌شود مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی فرشید جهان بین دیگر گزینه برون سازمانی را به عنوان اولویت خود مطرح کرده و پیگیری می‌کنند اما همچنان سد وزارتی مبنی بر عدم روی خوش به چهرهای برون سازمانی مانع جدی اتخاذ تصمیم نهایی است.
گزینه های مطرح درون سازمانی با وجود آنکه بیشتر از غریبه ها در مجموعه ورزش استان پذیرش دارند اما گویا تاکنون موفق نشده‌اند اجماع و موافقت مجموعه استانداری، مجمع نمایندگان، ستاد دکتر پزشکیان و سایر بخش‌های موثر را جلب کنند.
آنچه از تصمیم گیرندگان انتظار می‌رود تصمیم گیری نهایی و تعیین تکلیف مدیریت ورزش استان در اسرع زمان است. تثبیت و ابقای غلام ویسی و یا تعیین مدیرکل جدید مهم‌ترین خواسته جامعه ورزشی استان است و تداوم شرایط فعلی نه تنها فرصت برنامه ریزی و هدف گذاری برای آینده ورزش استان در حوزه های مختلف قهرمانی و همگانی را با وقفه و چالش روبرو می‌کند بلکه موجب تنزل و افت شرایط فعلی نیز می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

http://bahez.com/?p=12087

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

آخرین اخبار