به گزارش پایگاه خبری به هیز نیوز، لیگ برتر فوتبال زنان در فصل جاری با حضور 10 تیم خاتون بم، سپاهان، پرسپولیس، گل گهر سیرجان، ملوان، ایساتیس کران فارس، نفت و گاز ایلام، ایستا البز، آوا تهران و یاسام کردستان برگزار میشود.
فصل گذشته تیم ایستا کردستان در لیگ برتر فوتبال زنان حضور داشت که مسئولین این تیم در فصل جاری حاضر به تیمداری در کردستان نشدند و درنهایت این تیم به لیگ دسته یک سقوط کرد و تیم آوا تهران جایگزین تیم ایستا کردستان در لیگ برتر شد.
اما با انتقال امتیاز تیم تام اصفهان به استان کردستان، تیم جدیدی با نام یاسام کردستان در فصل جاری لیگ برتر فوتبال بانوان حضور خواهد داشت. این تیم جایگزین رسمی تام اصفهان در جدول مسابقات شد.
تیم یاسام کردستان که با مدیریت فرشید زندی و قائممقامی حسن دوستوندی فعالیت خود را آغاز کرده، با رویکردی جدید و تمرکز بر استفاده از استعدادهای بومی، پا به این رقابتها گذاشته است. این تیم اولین بازی خود را در روز جمعه، ۲۱ شهریور ماه، به عنوان میزبان در مقابل تیم ملوان بندر انزلی برگزار خواهد کرد.
- برگ نخست
- یاسام، نماینده جدید کردستان در لیگ برتر فوتبال زنان
- جمعه 21 شهریور 1404
- 11:41 ق.ظ
- بدون نظر
- کدخبر:12360
- حوزه: بانوان, پا به توپ, فوتبال
یاسام، نماینده جدید کردستان در لیگ برتر فوتبال زنان
تیم یاسام کردستان به عنوان نماینده کردستان در لیگ برتر فوتبال زنان کشور حضور خواهد شد.

لینک کوتاه خبر:
http://bahez.com/?p=12360


- برچسب ها: فوتبال بانوان کردستان, فوتبال کردستان, یاسام کردستان


پربحث ترین ها

