گلف، ورزشی تفریحی با پتانسیل همگانی شدن در کردستان

مجمع عمومی و سالیانه هیأت گلف کردستان با ریاست سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کردستان برگزار شد.

گلف

به گزارش پایگاه خبری به هیز نیوز ؛ مجمع عمومی و سالیانه هیأت گلف این استان با حضور سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کردستان و اعضای مجمع برگزار گردید. این جلسه فرصتی بود تا ضمن بررسی عملکرد سال گذشته، برنامه‌های آتی این هیأت نوپا نیز ترسیم شود.
فرهاد پرویزی، رئیس هیأت گلف کردستان، در این مجمع به تشریح اقدامات انجام شده در سال گذشته پرداخت. وی از برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی، برگزاری مسابقات در سقز، بازدید از روند تأسیس باشگاه تخصصی گلف، افتتاح باشگاه گلف با حمایت بخش خصوصی، برگزاری مسابقات مینی‌گلف برای بازنشستگان و کارگاه آموزشی مینی‌گلف برای دانش‌آموزان به عنوان بخشی از فعالیت‌های هیأت نام برد. همچنین، کسب دو مدال رنگارنگ توسط بازنشستگان در مسابقات کشوری و انعقاد تفاهم‌نامه با خانه امید از دیگر دستاوردهای سال گذشته بود.
پرویزی با اشاره به برنامه‌های سال جاری، از میزبانی مسابقات منطقه‌ای و کشوری و راه‌اندازی باشگاه گلف در شهرستان‌ها به عنوان اولویت‌های هیأت گلف کردستان یاد کرد و بر لزوم حمایت اداره ورزش و جوانان برای پیشبرد اهداف این هیأت تأکید نمود.
در پایان این مجمع، انتخابات هیأت رئیسه نیز برگزار شد که طی آن، ژیلا کریمیان به عنوان نایب رئیس و نگین مظفری به عنوان عضو هیأت رئیسه انتخاب شدند.
فرزاد خاکی، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کردستان، ضمن تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته، روند رو به رشد هیأت گلف را ستود و بر نظارت مستمر بر عملکرد هیأت‌ها و ارزیابی عادلانه حمایت‌ها تأکید کرد. وی گلف را یک رشته ورزشی تفریحی با پتانسیل بالا برای همگانی شدن در کردستان دانست و همکاری با شهرداری‌ها را کلید توسعه این رشته عنوان کرد. خاکی همچنین بر لزوم افزایش دوره‌های آموزشی مربیگری و داوری و همچنین حضور فعال رؤسای هیأت‌ها در بازدیدهای شهرستانی برای درک بهتر مشکلات تأکید نمود.
وی در پایان، اهمیت برگزاری مجامع سالیانه برای تبادل نظر و رفع مشکلات را یادآور شد و از جامعه رسانه‌ای استان درخواست کرد تا با تعامل بیشتر با هیأت‌های ورزشی، به اطلاع‌رسانی دستاوردها و نقد سازنده بپردازند.

لینک کوتاه خبر:

http://bahez.com/?p=12380

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

آخرین اخبار