ورزش و جوانان کردستان ۲ پروژه عمرانی را به بخش خصوصی واگذار کرد

ماده 27

به گزارش پایگاه خبری به هیز نیوز ، در ششمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان که به ریاست استاندار و با حضور معاون عمرانی و مدیران استانی برگزار شد، دو قرارداد مهم برای واگذاری پروژه‌های عمرانی حوزه ورزش و جوانان به امضا رسید.
این قراردادها که در راستای اجرای قانون ماده ۲۷ (واگذاری پروژه‌های دولتی به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احداث، تکمیل و بهسازی) امضا شدند، با هدف تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و توسعه زیرساخت‌های ورزشی استان در شهرستان‌های سنندج و بیجار به سرمایه‌گذاران واگذار خواهند شد.
احداث مجتمع تفریحی ورزشی در مجموعه ۲۲ گولان شهر سنندج و تکمیل سالن خانه وصال شیرین در مجموعه نسار شهرستان بیجار به عنوان دو پروژه بودند که در حوزه ورزش و جوانان به سرمایه گذاران بخش خصوصی واگذار شد.
شایان ذکر است: که اداره کل ورزش و جوانان کردستان در زمینه اجرای قانون ماده ۲۷ و جذب سرمایه‌های بخش خصوصی، به عنوان یکی از ادارات برتر و پیشتاز استان شناخته می‌شود.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *