هفته بدون برد نمایندگان کردستان در لیگ های کشور

نمایندگان استان کردستان در لیگ‌های مختلف کشور هفته ای بدون برد را پشت سر گذاشتند

نمایندگان

به گزارش پایگاه خبری به هیز نیوز، نمایندگان استان کردستان در هفته گذشته رقابت‌های لیگ‌های کشوری در رشته‌های فوتبال، بسکتبال، فوتسال و والیبال، هیچ‌یک موفق به کسب پیروزی نشدند در مقابل حریفان خود شکست خوردند.
فوتبال استان در لیگ برتر جوانان 18 سال یک شکست سنگین روبرو شد؛ آبیدر که به مصاف دبیری تبریز رفته بود، با نتیجه ۵ برصفر تن به شکست داد. در لیگ برتر فوتبال زنان ، تیم یاسام نیز در خانه نتوانست امتیاز بگیرد و بازی خانگی خود با نتیجه 2- 3 بازی را به تیم فراایستاس فارس را واگذار کرد.
در زمین بسکتبال، نبرد سوپر لیگ با تداوم روند منفی همراه بود؛ پاس کردستان پس از یک رقابت نزدیک، با نتیجه ۷۵ بر ۶۶ به تیم قدرتمند استقلال تهران باخت.
ناراحتی‌ها به فوتسال و والیبال نیز سرایت کرد؛ در لیگ دسته یک فوتسال، هر دو نماینده استان یعنی وارو انرژی و پاریزه رمتحمل 2 شکست شدند، و در نهایت، روژ میوه زریبار مریوان در هفته‌ای که به نظر می‌رسید بتواند نتیجه‌ای کسب کند، در مسابقات والیبال لیگ دسته یک نیز مغلوب حریف خود شد تا نماینده کردستان این هفته به طور کامل بدون پیروزی به پایان برساند.

لینک کوتاه خبر:

http://bahez.com/?p=12539

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

آخرین اخبار