متن سربرگ خود را وارد کنید

برگزاری جشنواره شو سواره اسب کورد

متن سربرگ خود را وارد کنید

اسب سواری

به گزارش پایگاه خبری به هیز نیوز، در این جشنواره 20 اسب برتر سیلمی کورد از 10 استان کشور حضور داشتند.
آزاد محمدی مسئول برگزاری این جشنواره و مدیر باشگاه سوارکاری زرتشت گفت: هدف اصلی ما معرفی و شناخت بیشتر اسب کورد بود که تا حدودی به هدف خود دست پیدا کردیم و از سوی صاحبان اسب و تماشاچیان با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
مدیر باشگاه سوارکاری زرتشت ادامه داد: این جشنواره بدون حمایت هیأت اسب سواری برگزار شد و باشگاه زرتشت بیش از 150 میلیون تومان هزینه کرد در پایان به همه صاحبان اسب شرکت کننده در تندیس، لوح تقدیر و جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.
محمدی در پایان سخنان خود اظهار داشت: اسب سواری در استان علاقمندان بسیاری دارد که متأسفانه زیر ساخت‌ها و بستر های لازم برای جذب همه مخاطبان و اشاعه این رشته ورزشی مهیج وجود ندارد که انتظار داریم در این حوزه هم مسئولین حمایت لازم را از فعالین اسب سواری داشته باشند.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://bahez.com/?p=10564

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربحث ترین ها

آخرین اخبار