به گزارش پایگاه خبری به هیز نیوز، در ابتدای این جلسه سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه برداری با ابراز خوشحالی از سفر به سنندج گفت: استان کردستان با توجه به شرایط آب و هوای یکی از استانهای مستعد در وزنه برداری است و طبق بررسی های انجام شده در کشور 16 استان برای وزنه برداری مستعد تشخیص داده شدند که کردستان هم یکی از آنها می باشد به همین خاطر این استان برای ما مهم است قصد داریم با کمک هم مشکلات و موانع این رشته را در حد امکان برطرف کنیم.
انوشیروانی از تلاشهای 8 ساله جوانمردی رئیس هیأت وزنه برداری کردستان تشکر کرد و گفت: یکی از اقدامات وی راه اندازی وزنه برداری بانوان کردستان به عنوان یکی از استانهای پیش قدم در این زمینه بود که در حال حاضر هم شاهد موفقیت بانوان وزنه بردار کردستانی در مسابقات کشوری و برون مرزی هستیم.
رئیس فدراسیون وزنه برداری هدف از برگزاری این نشست را آشنایی بیشتر با جامعه وزنه برداری کردستان عنوان کرد و گفت: بررسی مشکلات و موانع وزنه برداری استان از زبان روسای هیأت شهرستانها ، قهرمانان و صاحب نظران این رشته در دیدار چهره به چهره با آنها تا قبل از برگزاری مجمع انتخابات یکی از برنامه های فدراسیون وزنه برداری می باشد که در همه استانها برگزار می شود.
وی لازمه موفقیت در هر رشته ورزشی را فراهم بودند شرایط و تجهیزات مناسب عنوان کرد و گفت: در این راستا امسال 40 میلیارد تومان تجهیزات توسط فدراسیون وزنه برداری خریداری شده که به زودی بین هیأت های استانی توزیع خواهد شد در این بحث نگاه ویژه به استان کردستان خواهیم داشت.
شاهو جوانمردی رئیس سابق رئیس هیأت وزنه برداری کردستان در مورد عملکرد 8 ساله خود در هیأت گفت: در ابتدای کار زمین بایر را تحویل گرفتم که با وجود تلاشهای که انجام شده حاصلی از آن برداشت نشده بود ! اولین اقدام ما استفاده از تمام ظرفیتهای موجود در استان بود و حتی از نفراتی که منتقد ما بودند درکمیته ها هیأت استفاده کردیم در نهایت با همدلی ، همکاری و وفاقی که در میان جامعه وزنه برداری به وجود آمد توانستیم وزنه برداری کردستان را در مسیر پیشرفت قرار دهیم.
برگزاری مسابقات و لیگ استانی به صورت منظم با همکاری هیأت های شهرستانی ،سرکشی و بازدید از هیأت های شهرستانی ،برگزاری کلاس های مربیگری و داوری در جهت ارتقای آنها ، برگزاری اردوهای آماده سازی برای وزنه برداران استان جهت اعزام به مسابقات کشوری ، فعال نمودن بخش بانوان به عنوان یکی از استانهای پیش قدم در این زمینه و احداث اولین سالن اختصاصی بانوان در سطح کشور ومیزبانی چند دوره مسابقات کشوری و جشنواره استعدادهای برتر کشور از جمله اقدامات مهمی بود توسط هیأت سابق وزنه برداری کردستان انجام شده بود.
جمال زارع سرپرست هیات وزنه برداری کردستان در این جلسه وضعیت وزنه برداری استان را مطلوب ارزیابی و بر تلاش برای ارتقای این ورزش تاکید کرد و یادآور شد که تمامی راهکارها برای حل مشکلات هیات وزنهبرداری کردستان به کار گرفته خواهد شد و با انسجام و استفاده از تجارب پیشکسوتان و مدیران گذشته ورزش وزنه برداری کردستان را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
فرزاد خاکی معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای اداره کل ورزش و جوانان کردستان در این نشست با اشاره با اینکه وزنه برداری کردستان یکی از امیدهای ما برای حضور در المپیک آینده است گفت: پس از بررسی های به عمل آمده توسط کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان ورزشکاران 10هیأت را مستعد حضور در بازیهایی آسیایی و المپیک تشخیص دادیم که وزنه برداری هم جزء این هیأت ها می باشد و کارگروه تخصصی نظارت بر عملکرد هیات های ورزشی استان فعالیت های آنان را رصد می کند.
خاکی اظهار داشت: جامعه وزنه برداری در کشور و استان اگرچه کم جمعیت هستند اما بیشترین مدال آوری و افتخارآفرینی را داشته اند و همیشه در میادین جهانی انتظار کسب خوش رنگ ترین مدال از آنها می رود و استان کردستان از دیرباز مهد ورزش وزنه برداری کشور بوده که ورزشکاران آن در سطح ملی مطرح بوده اند و در چند سال اخیر نیز استعدادهای درخشانی در این رشته ظهور کرده اند به خصوص در بخش بانوان که درخشان ظاهر شده اند.
معاون ورزش و جوانان کردستان گفت: ورزشکاری که در مسابقات مدال آوری داشته و نتیجه خوبی را کسب کرده اما از سوی کادر فنی فدراسیون دیده و به اردو دعوت نمی شود بعضاً از رشته تخصصی خود نامید و دلزده شده و شاید ورزش را ترک یا به سمت رشته های دیگر برود اما چون رییس فدراسیون وزنهبرداری خود از قهرمانان این رشته است ظرفیت خوبی برای ورزشکاران استان های دیگر محسوب می شود چون دردها و مشکلات آنها را به خوبی درک می کند و دغدغه مند رفع آنها است.
خاکی اظهار شهرستان های سنندج، کامیاران، بانه، سقز و قروه از جمله هیأت های شهرستانی فعال در وزنه برداری عنوان کرد و گفت: اداره کل ورزش و جوانان کردستان از خرداد ماه سال گذشته تا اوایل اردیبهشت ماه امسال ۳۰۰ و هفتاد و چهار میلیون تومان به رشته وزنهبرداری در استان کمک مالی کرده که بیشترین کمک به شهرستان سنندج بوده است.
وی یکی از عوامل اصلی عدم پیشرفت هیات های ورزشی در استان و شهرستان ها را اختلاف نظرهای میان رئیس هیأت ، اعضا و پیشکسوتان عنوان کرد و گفت: همیشه این اختلاف نظرات به رشد و توسعه رشته های ورزشی ضربه زده است که امیدوار هستیم با بر طرف شدند این مشکل شاهد رونفق بیشتر ورزش در استان کردستان باشیم.
.