به گزارش به هیز نیوز، رقابتهای کشتی فرنگی جوانان قهرمانی کشور با کسب عنوان هشتم تیمی برای کردستان به پایان رسید.
مسابقات کشتی فرنگی جوانان قهرمانی کشوربا شرکت ۳۰۳کشتیگیر در ترکیب ۳۹ تیم از استانهای سراسر کشور بمدت دو روز به میزبانی در سالن ورزشی مجتمع فنون نفت اهواز برگزار شد.
تیم کشتی فرنگی هیئت استان کردستان در این پیکارها با حضور شش کشتیگیر در جمع ده نفر برتر کشتی فرنگی جوانان ایران بار دیگر در میان ده تیم برتر کشور در مکان هشتم کشور ایستاد.
بر این اساس در اوزان ۶۳کیلوگرم محمدرضا مهمدار و در ۹۷کیلوگرم محمدمتین ولدی با کسب سه پیروزی و یک شکست در شانس مجدد به دیدار ردهبندی راه یافتند اما در نهایت با ایستادن در مکان پنجم کشور، از دستیابی به مدال برنز بازماندند.
همچنین در اوزان ۶۷کیلوگرم سیوان مهربانی در رتبه هشتم و در ۸۷کیلوگرم محمدبرزان امانپناهی در مکان نهم ایستادند و در اوزان ۷۷کیلوگرم ماردین سلطانی و در ۱۳۰کیلوگرم رضا وکیلی در رتبه دهم قرار گرفتند.
تیم کشتی فرنگی جوانان کردستان در پایان این رقابتها با کسب ۳۴امتیاز در مکان هشتم کشور ایستاد.
کاوه علیبیگی، مسعود خسروی و مظفر سلطانی هدایت و مربیگری کشتیگیران فرنگیکار کردستان را در این مسابقات بر عهده داشتند و فرید صیادی سرپرست تیم کشتی فرنگی جوانان کردستان در این پیکارها بود.
- برگ نخست
- کردستان در جایگاه هشتم تیمی
- یکشنبه 14 دی 1404
- 8:53 ق.ظ
- بدون نظر
- کدخبر:12755
- حوزه: قدرتی, کشی فرنگی
مسابقات کشتی فرنگی جوانان قهرمانی کشور
کردستان در جایگاه هشتم تیمی
تیم کردستان عنوان هشتم تیمی مسابقات کشتی فرنگی جوانان قهرمانی کشور را کسب کرد.
لینک کوتاه خبر:
http://bahez.com/?p=12755
- برچسب ها: کشتی فرنگی کردستان, کشتی کردستان, ورزش کردستان
پربحث ترین ها
