۲ مدال طلایی ورزشکاران کردستانی در پاورلیفتینگ نابینایان

ورزشکاران کردستانی 2 مدال طلای مسابقات پاور لیفتینگ قهرمانی و انتخابی نابینایان و کم بینایان کشور را کسب کردند.

به گزارش به هیز نیوز، رقابتهای پاور لیفتینگ قهرمانی و انتخابی نابینایان و کم بینایان کشور به میزبانی استان گیلان برگزار شد و پوریا خزایی در دسته ۱۲۵ کیلوگرم فوق سنگین، موفق به کسب مقام اول و مدال طلا شد.
همچنین آران گودرزی دیگر نماینده استان، در دسته وزنی ۶۰ کیلوگرم، موفق به کسب عنوان قهرمانی و نشان ارزشمند طلای مسابقات پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان کشور شد.
با اعلام فدراسیون نفرات برتر این مسابقات از اول مرداد ماه به مرحله نخست اردوی تیم ملی پاورلیفتینگ نابینایان و کم‌بینایان کشور جهت اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا دعوت خواهند شد.
گفتنی است؛ هادی کمانگر به عنوان سرپرست و محمد جواهری در کسوت سرمربی تیم استان کردستان را در این رقابت‌ها همراهی کردند.

لینک کوتاه خبر:

http://bahez.com/?p=12899

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

آخرین اخبار