جهش ورزش همگانی کردستان؛

کسب رتبه اول آموزش کشور و افزایش ۱۱ درصدی ورزشکاران سازمان‌یافته

مجمع سالیانه هیئت ورزش‌های همگانی کردستان با حضور رئیس فدراسیون، مدیر کل ورزش و جوانان و اعضای مجمع برگزار شد.

همگانی

به گزارش به‌هیز نیوز، مجمع سالیانه هیئت ورزش‌های همگانی استان کردستان با حضور علی خلیلی رئیس فدراسیون، فرزاد خاکی مدیرکل ورزش و جوانان استان، ساسان اسعدی رئیس هیئت و سایر اعضای مجمع برگزار شد. در این نشست، عملکرد یک‌ساله هیئت و برنامه‌های توسعه‌ای مورد بررسی و تأیید اعضا قرار گرفت.
ساسان اسعدی، رئیس هیئت همگانی کردستان، در تشریح اقدامات سال گذشته اظهار داشت: ۳۹ دوره آموزشی در سطح استان، ۱۱ دوره مربیگری درجه ۳ و ۳ کلاس دانش‌افزایی یوگا برگزار کردیم؛ همچنین اولین سمینار اصول پیاده‌روی کشور در بانه برگزار شد که در نهایت منجر به کسب رتبه اول کمیته آموزش کشور برای هیأت کردستان شد.
اسعدی در خصوص اعزام‌ها و مقام‌های کشوری گفت: کسب مقام سوم کشوری یوز توسط محمد آقایی، مقام دوم جان‌سخت در مازندران، مقام اول و دوم رقابت‌های کشوری سالمندان، صعود تیم مینی‌فوتبال به لیگ برتر، اعزام ۷ تیم به مسابقات کشوری و حضور ۲ ورزشکار کردستانی در اردوهای تیم ملی از جمله اقدامات هیئت در این بخش بوده است. وی در مورد کمیته‌های فعال افزود: از ۴۲ کمیته تحت پوشش، ۲۷ کمیته فعال و پویا هستند؛ مسئولان کمیته‌های استان در ۱۱ جلسه کشوری حضور داشتند و ۷ جلسه هیئت‌رئیسه در طول سال برگزار شد. همچنین آمار ورزشکاران سازمان‌یافته نسبت به سال گذشته بیش از ۱۱ درصد افزایش داشته است.
خزانه‌دار هیئت نیز درآمد این هیئت در سال ۱۴۰۴ را ۳ میلیارد و ۳۲ میلیون تومان عنوان کرد که شامل کمک ۲ میلیارد و ۳۱۵ میلیون تومانی اداره‌کل، ۱۵۸ میلیون تومان از فدراسیون، ۴۲۹ میلیون تومان از محل آموزش و ۳۰ میلیون تومان درآمد مسابقات بوده است که از این مبلغ، ۲ میلیارد و ۹۳۷ میلیون تومان هزینه شده است. در نهایت، اعضای مجمع با رأی مثبت، گزارش عملکرد و مالی را تایید کردند.

تأکیدات رئیس فدراسیون:
لزوم برنامه‌ریزی عملیاتی و ارتباط با شهرداری‌ها
علی خلیلی، رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی، با قدردانی از عملکرد منظم هیئت کردستان در ارائه برنامه‌ها و ایجاد فضای رایگان برای ورزش صبحگاهی، اظهار داشت: توسعه ورزش همگانی نیاز به برنامه‌ای عملیاتی و مشخص از ابتدای سال دارد تا استان‌ها بر اساس ظرفیت خود اقدام کنند. وی تصریح کرد: مسئولیت اصلی فدراسیون، ارتقای سلامت و نشاط جامعه از طریق نهادینه کردن فعالیت بدنی برای تمامی گروه‌های سنی است.
خلیلی با بیان اینکه تأمین سلامت مردم وظیفه یک ارگان نیست و نهادهایی مثل دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش و شهرداری‌ها باید حضور چشمگیر داشته باشند، افزود: هیئت کردستان باید ارتباط مؤثرتری با شهرداری‌ها داشته باشد، چرا که شهرداری‌ها در ایجاد زیرساخت‌های استاندارد پیاده‌روی نقش کلیدی دارند. وی همچنین به سامانه «گامیران» و قابلیت‌های آن نظیر پایش فعالیت بدنی و ضربان قلب اشاره کرد و آن را ابزاری انگیزه‌بخش خواند. رئیس فدراسیون تأکید کرد: برای همه‌گیر شدن ورزش باید با استفاده از ظرفیت اسپانسرها و برگزاری رویدادهای متنوع، مسیر حضور مردم را تسهیل کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان:
ورزش همگانی نباید در ورزش صبحگاهی خلاصه شود
فرزاد خاکی، مدیرکل ورزش و جوانان کردستان، با تأکید بر اینکه ورزش همگانی تنها به ورزش صبحگاهی محدود نمی‌شود، گفت: تمامی ظرفیت‌ها و رشته‌های زیرمجموعه این حوزه باید برای افزایش مشارکت مردم فعال شوند. وی برگزاری منظم مجامع را نشان‌دهنده احترام به ساختار قانونی دانست و افزود: پیش از ابلاغ نهایی طرح‌های وزارتخانه و فدراسیون، لازم است دیدگاه رؤسای هیئت‌های استانی اخذ شود، زیرا نمی‌توان یک نسخه واحد برای همه استان‌ها اجرا کرد.
خاکی با بیان اینکه حمایت از هیئت‌ها بر اساس عملکرد و میزان فعالیت خواهد بود، تصریح کرد: از هیئت‌های شهرستانی انتظار می‌رود با ارائه عملکرد مطلوب، زمینه جذب اعتبارات بیشتر را فراهم کنند. وی خواستار گسترش رشته‌های زیرمجموعه، آموزش بانوان و آقایان، استعدادیابی، نظارت بر مربیان و تعامل با هیئت‌های قهرمانی شد و خاطرنشان کرد: مردم انتظار دارند با کمترین هزینه از خدمات ورزشی بهره‌مند شوند و هیئت‌ها باید برای این مطالبه برنامه‌ریزی کنند. خاکی در پایان ابراز امیدواری کرد با ارتقای عملکرد هیئت، شاهد توسعه فعالیت‌ها و افزایش مشارکت مردمی در سراسر استان باشیم.
در پایان این مجمع از سه هیات برتر شهرستان بانه ،سنتدج ،دهگلان و سه رئیس کمیته برتر کمیته آموزش ، یوگا و ورزش سالمندان تجلیل شد.

لینک کوتاه خبر:

http://bahez.com/?p=12958

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

آخرین اخبار