درخشش دختران دوومیدانی کار کردستانی در مسابقات کشوری

تیم دوومیدانی دختران کردستان با کسب 2 مدال طلا و سه مدال برنز در مسابقات دوومیدانی بانوان قهرمانی کشور خوش درخشیدند.

دومیدانی دختران

به گزارش پایگاه خبری به هیز نیوز ؛ مسابقات دو و میدانی قهرمانی بزرگسالان بانوان کشور با شرکت ۲۰۳ ورزشکار از سراسر کشور به مدت ۲ روز به میزبانی استان گیلان در ورزشگاه سردار جنگل شهرستان رشت برگزار شد.
در پایان این رقابتها کیژان رستمی دونده سرشناس کردستانی در در ماده ۴۰۰ متر با ثبت زمان ۵۴.۶۸ ثانیه ضمن ارتقاء رکورد خود در این ماده مقام اول و مدال طلا را به دست آورد، رستمی در ماده ۴۰۰ متر با مانع هم مدال طلا را برای تیم کردستان به ارمغان آورد.
«آژین قادری» در ماده ۱۰۰ متر بامانع توانست با ثبت زمان ۱۵.۳۵ ثانیه عنوان سوم و مدال برنز را کسب کند، مائده مطهری در پرش ارتفاع و صدف آقاجانی در هفتگانه نیز ۲ مدال برنز را برای تیم کردستان به دست آوردند.

لینک کوتاه خبر:

http://bahez.com/?p=12081

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

آخرین اخبار