به گزارش به هیز نیوز، مسابقات کشتی فرنگی پیشکسوتان قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی جهت اعزام به رقابتهای جهانی با شرکت ۲۰۶ کشتیگیر پیشکسوت از ۳۱ استان سراسر کشور در به میزبانی سالن کشتی شهید بابایی قزوین برگزار شد.
تیم کردستان با کسب ۶ مدال طلا و ۳ مدال برنز در مجموع با ۹ مدال قهرمانی و کسب ۲۱۹ امتیاز در مکان ششم کشور ایستاد.
در روز اول این مسابقات در اوزان ۱۰۰ کیلوگرم گروه C: محمد صادق خشنودی، ۱۳۰ کیلوگرم گروه D: بهاالدین کریمزاده، ۷۸ کیلوگرم سیفاله مامویی و ۱۰۰ کیلوگرم گروه E: جهانگیر مقدمنژاد با راهیابی به دیدار نهایی مقتدرانه بر سکوی نخست ایستادند و گردنآویز خوشرنگ طلا و مقام قهرمانی را در این مسابقات از آن خود کردند.
همچنین در گروه E: وزن ۷۰ کیلوگرم عباس عزتی (پنجم)، ۸۸ کیلوگرم شهریار مطلبی (هفتم) و شاهپور عبیدی (دهم) و در گروه D: وزن ۸۸ کیلوگرم حامد صلواتی (هشتم) شدند تا برای تیم کردستان در بخش تیمی امتیاز آور باشند
در روز دوم و پایانی این مسابقات و در پیکارهای گروه B در اوزان ۷۸ کیلوگرم امیر فرودی و در ۱۳۰ کیلوگرم میثم لشکری مقتدرانه مقام قهرمانی و نشان زرین طلا را از آن خود کردند. همچنین در این گروه (B) در اوزان ۷۰ کیلوگرم فواد بروجردی، ۱۰۰ کیلوگرم صلاحالدین نوری و ۱۳۰ کیلوگرم فاروق سلطانی مقام سوم و نشان برنز این دوره از مسابقات را کسب کردند.
در گروه A: اوزان ۱۰۰ کیلوگرم سلیمان ربانی و ۱۳۰ کیلوگرم شیرکو دیور (پنجم)، ۸۸ کیلوگرم فرزاد بختیاری (هشتم) و در ۷۸ کیلوگرم آرمان عزیزی (دهم) و در گروه B: وزن ۶۲ کیلوگرم اسماعیل زمانی نوین (دهم) شدند تا برای تیم کردستان در بخش تیمی امتیاز آور باشند.
۹ مدال کشتی گیران پیشکسوت در مسابقات کشوری
کشتی گیران کردستانی 9 مدال رقابتهای کشتی فرنگی پیشکسوتان قهرمانی کشور را کسب کردند.

لینک کوتاه خبر:
http://bahez.com/?p=12986




پربحث ترین ها

